Højt kvalificerede konsulenter med stor erhvervsmæssig og terapeutisk erfaring

PMIs konsulenter er uddannet til at arbejde med menneskelig udvikling på alle niveauer fra optimering
af succes til håndtering af kriser. Kurser og konsulentydelser leveres af et hold velkvalificerede konsulenter
med et højt fagligt niveau og stor erfaring i denne måde at skabe læring og udvikling på

Mød vores konsulenter

JOHN EWANS PORTING
JOHN EWANS PORTING
John Ewans Porting har gennem 3 årtier udviklet nationale og internationale managementgrupper og lederteams i offentlige organisationer og i multinationale virksomheder. John har faciliteret ledere og ledergrupper gennem konfliktløsninger og superviseret direktører og managementgrupper gennem vanskelige processer til strategiske beslutninger og implementering.
KIA KARREBÆK
KIA KARREBÆK
Kia er en senior coach med mange års erfaring fra den finansielle sektor. Kia er uddannet fra IT Universitetet, og har samtidig en uddannelse som organisationskonsulent med psykoterapeutisk baggrund. Kia har ledererfaring både som IT-projektleder, leder i driftsorganisation og mere end 5 år som leder i en HR-udviklingsafdeling. Kia arbejder også med outplacement-forløb, psykoterapeutiske terapi og træningsgrupper og egen praksis.
JESPER BOBJERG
JESPER BOBJERG
Jesper har stor erfaring i at arbejde med ledere og organisationer, både som leder, konsulent og coach, herunder 20 års erfaring som CFO og international leder i mediebranchen. Jesper har arbejdet med et stærkt fokus på lederskab, strategi og forandringsledelse samt at skabe vækst og resultater. Jesper har en HD i regnskab og økonomistyring, og er uddannet coach og organisationskonsulent.
SUE CONGRAM
SUE CONGRAM
Sue er virksomhedspsykolog og PhD in Leadership, med base I UK, hvor hun arbejder med ledelse i større virksomheder. Sue har udgivet en række bøger om ledelse, og hun har særlig fokus på kvinder i ledelse og organisationer. Sue har stor erfaring som process consultant, leadership learning facilitator og in-depth coach.
JETTE MAJA PORTING
JETTE MAJA PORTING
Jette er en erfaren coach og terapeut. Jette arbejder med både virksomheder, organisationer og enkeltpersoner. Hun er uddannet psykoterapeut med egen praksis og er desuden leder på den skandinaviske uddannelse for psykoterapeuter og organisationskonsulenter, GIS.
FRANCESCO CAPPELLI
FRANCESCO CAPPELLI
Francesco har stor erfaring i at arbejde med ledere og organisationer, herunder 15 års erfaring som Global HR Business Partner og Change manager i internationale organisationer. Francesco’s erfaring er opbygget indenfor brancherne IT, energi og den finansielle sektor. Han har en bachelor i Business Economics, Msc. In Organizational Change management, og er uddannet psykoterapeut og organisationskonsulent.
GITTE BRINKMANN
GITTE BRINKMANN
Gitte har i mange år arbejdet som selvstændig konsulent med ledelse af større IT og organisatoriske forandringsprojekter både nationalt og internationalt primært inden for den finansielle sektor. Gitte er uddannet HD i organisation og strategi samt gestaltterapeut og organisationskonsulent, og er certificeret i projektledelse og change management.
Gittes har derudover egen terapeutisk praksis.
MALLE PÄEVA
MALLE PÄEVA
Malle Päeva har lang og dyb erfaring som coach og organisationskonsulent. Hun har en MSc i voksenundervisning. Malle har arbejdet med at tilrettelægge og gennemføre kurser for ledere i personligt og dynamisk lederskab og teambuilding – både i offentlige organisationer og multinationale virksomheder. Malle Päeva er aktiv i både de nordiske og de baltiske lande.

Ring til os på: 59 47 01 01 og hør mere om vores kurser og konsulentydelser

Eller skriv til os, så vender vi tilbage til dig